LUNSJMENY

11:00 – 16:00

Gresskarsuppe

med kokosmelk, fennikel, gulrot og ristede gresskarkjerner.
Serveres med brød og smør. (Hvete, rug og melk)

kr 135,-

Bouillabaisse

med fisk, reker og blåskjell. Rouille, fennikel og gulrot.
Serveres med brød og smør. (Hvete, rug, melk, fisk, bløtdyr, skalldyr, egg, sulfitt)

kr 145,-

Kjegrateng.

Tomatsaus, parmesan og potetpuré.
Serveres med grønn salat. (Melk)

kr 175,-

Grillet hamburger

laget på grovkvernet høyrygg av okse.
Cheddar, hjemmelaget ketchup, aioli, variasjon av løk, romanosalat og tomat. Serveres med pommes frites. (Hvete, egg, sennep, melk)

kr 175,-

Grillet vegetarburger

– Beyond Burger.
Variasjon av løk, hjemmelaget ketchup, romanosalat og tomat.
Serveres med pommes frites. (Hvete, melk)

kr 175,-

Cæsarsalat med grillet kylling

Krutonger, parmesan, gulrot, bacon,
syltet rødløk, tomater, romanosalat og cæsardressing.
(Egg, fisk, rug, hvete, melk, sennep)

kr 165,-

Grillet smørbrød

med slagside av gris, karamellisert løk og kål, salat, tomat
og dijonnaise. (Sennep, hvete, rug, melk)

kr 165,-

Confitert andelår

Bønnestuing med trøffelaioli og gremolata.
(Egg, Sennep, melk)

kr 185,-

Dampet blåskjell

i grønn karri og kokosmelk. Gremolata og ristede sesamfrø.
Serveres med brød og smør. (Bløtdyr, hvete, rug, sesam, melk)

kr 185,-

Husets fiskegrateng

Serveres med smørkokte epler, erter, gulrøtter,
potet, remulade og bacon. (Fisk, hvete, melk, egg, sennep)

kr 155,-

Arbeidernes lunsj

Pytt i panne med stekt potet, bacon og pølser. Serveres med speilegg, sennep og grillet brød. (Egg, sennep, hvete, rug, melk)

kr 135,-

Urtegratinert boknafisk fra Halvors

Serveres med ratatouille, potet,
bacon og paprikaaioli. (Fisk, hvete, sennep, melk, egg)

kr 255,-

Søt dessert etter lunsj

Sjokoladefondant med vaniljeis og salt karamellsaus. (Melk )

kr 135,-

FORRETTER

Kremet jordskokksuppe

med bresert reintunge og sort trøffel.
(Melk, sulfitt)

kr 155,-

Stekte kamskjell

med dashi, fermentert fennikel, løpstikke, tang og skorsonerrot. (Skalldyr, bløtdyr, egg, sennep, bygg, melk)

kr 199,-

Røkt andebryst

med karamellisert andelever, brioche, kirsebær og linser. (Melk, hvete, sulfitt, bygg og egg)

kr 165,-

Kjøkkensjefens kalvetartar

Grovkvernet flatbiff av kalv med
pinjekjernekrem, syltet sjalottløk og ansjossmør med sitron. (Melk, nøtter, fisk og egg)

kr 175,-

Vegetar tartar

Beter, sjalottløk, dijon, karse, balsamico, puffet bygg og blomkålkrem. (Sennep, bygg)

kr 135,-

HOVEDRETTER – FISK

Ovnsbakt kveite

med småpoteter, smørstekt gulrot og valnøtter. Røkt hollandaise. (Fisk, melk, sulfitt, nøtter, egg)

kr 345,-

Bakt klippfisk fra Halvors

med gulrotpuré og småpoteter.
Kapers, salvie og sjalottløksreduksjon. (Fisk, melk, sulfitt)

kr 355,-

Lutefisk av høyrygg fra Halvors

Med gulrot og kålrotstappe, ertepuré, bacon, brunost, sennepssaus og sirup. (Med en runde påfyll) (Melk, fisk, sulfitt, sennep, egg)

kr 505,-

HOVEDRETTER – KJØTT

Ytrefilet av lam

Med rødkål og glaserte gulrøtter.
Appelsin, rødvinssaus og potetpuré med gruyère. (Melk, sulfitt)

kr 350,-

Reinsdyrsplomme

Med smørstekt skorsonnerot og variasjon av kastanje. Kantarell, småpoteter og sennepssaus. (Melk, sennep)

kr 375,-

Breserte oksekjaker

Med ovnsbakte gulrøtter og stekt stopp.
Bacon, potetpuré og rødvinssaus. (Melk, sulfitt)

kr 355,-

Porchetta

Slagside av gris fylt med pistasjnøtter, bacon og løk. Serveres med
stekt kål, sellerirotpure, madeira saus og fritert svor. (Melk, pistasjnøtter, sennep)

kr 355,-

HOVEDRETTER – VEGETAR

Nøttesteik

med ratatouille, gremolata, sopp og høstens grønnsaker. (Sulfitt, nøtter)

kr 230,-

DESSERT

Riskrem

med kirsebær, ristede nøtter og havre.
(Melk, nøtter, havre)

kr 150,-

Sticky toffee pudding

med vaniljeis, salt karamellsaus og
karamelliserte pekannøtter. (Egg, hvete, melk, nøtter)

kr 155,-

Panna cotta med multebær

Krumkake, røkt rømme og brunostis.
(Melk, hvete og egg)

kr 160,-

Ostetallerken

med fruktbrød og fiken- og daddelkompott.

kr 185,-

Sorbet

kr 45,-

BAR & DRIKKEVARER

Øl & Cider

Vin

Barmeny & Cocktails