LUNSJMENY

11:00 – 16:00

Andeterinne

med brioche, innkokte kirsebær og salat (Hvete, egg, melk)

kr 175,-

Sandwich med bresert oksebringe

rødløksmarmelade, dijonnaise, salat og tomat. Serveres med pommes frites og aioli. (Hvete, rug, sennep, melk, egg)

kr 169,-

Fish & chips

torsketunge og pommes frites med ertepuré, remulade og sitron. (Hvete, egg, melk, fisk, sennep)

kr 185,-

Bakt klippfisk

med småpoteter, erter, kål, bacon og beurre blanc med estragon. (Fisk, melk sulfitt)

kr 255,-

Husets fiskegrateng

Serveres med smørkokte epler, erter, gulrøtter,
potet, remulade og bacon. (Fisk, hvete, melk, egg, sennep)

kr 155,-

Kremet fiskesuppe

Med dagens fisk, reker, blåskjell og grønnsaker. Serveres med brød og smør. (Hvete, rug, fisk, bløtdyr, skalldyr, melk, sulfitt)

kr 155,-

Arbeidernes lunsj

Pytt i panne med stekt potet, bacon og pølser. Serveres med speilegg, sennep og grillet brød. (Egg, sennep, hvete, rug, melk)

kr 145,-

Kyllingsalat

Med rød karrimarinert kylling, salat, tomatchutney, bønner og chimichurri vinaigrette. (Sulfitt)

kr 165,-

Vegetarsalat

med bønner, tomat, tomatchutney, sylta rødløk, hummus og chimichurry vinaigrette. (Sulfitt)

kr 145,-

Gulrot og dillsuppe

Med gresskarkjerner, fritert gulrot og dillolje. Serveres med brød og smør. (Hvete, rug, sulfitt, melk)

kr 145,-

Grillet hamburger

laget på grovkvernet høyrygg av okse.
Cheddar, hjemmelaget ketchup, aioli, variasjon av løk, romanosalat og tomat. Serveres med pommes frites. (Hvete, egg, sennep, melk)

kr 185,-

Grillet vegetarburger

– Beyond Burger.
Variasjon av løk, hjemmelaget ketchup, romanosalat og tomat.
Serveres med pommes frites. (Hvete, melk)

kr 175,-

Dampet blåskjell

i grønn karri og kokosmelk. Gremolata og ristede sesamfrø.
Serveres med brød og smør. (Bløtdyr, hvete, rug, sesam, melk)

kr 185,-

Pommes frites med aioli

(Egg)

kr 45,-

DESSERT LUNSJMENY

11:00 – 16:00

Sjokoladefondant

med vaniljeis og salt karamellsaus. (Hvete, melk, egg)

kr 135,-

Panna Cotta

med bringebærsorbet og krystallisert sjokolade. (Melk)

kr 135,-

Sorbet

spør servitøren for dagens utvalg.  

kr 45,-

FORRETTER

Røkt kveite

med sitron, eple, agurk, gressløkolje og rugchips. (Rug, fisk, sulfitt)  

kr 155,-

Kremet blåskjellsuppe

med fritert blåskjell, fermentert persillerot, grønnolje, sort purreolje, couscous og fritert purre. (Melk, hvete, bløtdyr, egg)

kr 165,-

Torskekjake

confitert i kveitefett med røkt sellerirotcarpaccio, løpstikke, fritert skinn av klippfisk, syrnet fløte og hvit asparges. (Fisk, selleri, melk, sulfitt)

kr 175,-

Tartar av reinsdyr

med Væsterbottenkrem, variasjon av pepperrot, eggeplommekrem, gininfusert pære og havreflarn. (Melk, havre, egg)

kr 199,-

Misogratinert kålrot

med tahini, fermentert kål og potetflarn (Sesam, soya)

kr 155,-

HOVEDRETTER – FISK

Høyrygg av torsk

med rognkrokett, eddikkokt bacon, raddichiosalat og potetpuré med purreløk. (Fisk, hvete, egg, sulfitt, melk)

kr 355,-

Boknafisk

med sautert kål, erter, surkål, potetchips og ristet potet. Toppes med potet-og ansjosskum. (fisk, melk, sulfitt, sennep)

kr 355,-

Marulk

servert med glasert kylling, byggotto, salvie, demiglace, fennikel, crispy kyllingskinn, gulrot og syltet sitron. (fisk, bygg, melk, sulfitt, selleri)

kr 375,-

HOVEDRETTER – KJØTT

Bresert lammeskank

med gulrotpuré, pistasj, sautert gulrot, pastinakk og potet, rødvinssaus og fritert gulrot og hvitløk. (Nøtter, pistasj, selleri, melk, sulfitt)

kr 355,-

Oksebringe

med sennepsveloute, glaserte beter, potetpuré med gruyère, kål og fritert hvitløk. (Melk, sennep, selleri, sulfitt)

kr 365,-

Rein

med sellerirotpuré, sopp, kremet morkelsaus med Madeira, pærechips, stekte poteter og pæresalat med tyttebær,. (Melk, sulfitt, selleri)

kr 385,-

HOVEDRETTER – VEGETAR

Kålterine

fylt med bønner, sopp, løk og gulrot. Servert med surkål, bygg, sopp-puré og gremolata. (Bygg, sulfitt)

kr 235,-

DESSERT

Sjokolade

Mandelbunn med mørk sjokolademousse, krystallisert sjokolade og sjokoladeflarn. Serveres med bringebærsorbet. (Nøtter, mandler, egg, melk)

kr 155,-

Eple & rømme

Valnøttkake med eple, rømme panna cotta, churros og eplesirup. Serveres med rømme-og youghurtis. (Nøtter, valnøtter, egg, hvete)  

kr 155,-

Gresskar & fennikel

Gresskarkake, fennikelskum, lakris, snøfrisk, fennikelchips og syltet gresskar. Serveres med kjørvelgranité. (Egg, melk)

kr 155,-

Ostetallerken

med fruktbrød og fiken- og daddelkompott.

kr 185,-

Sorbet

kr 45,-

BAR & DRIKKEVARER

Øl & Cider

Vin

Barmeny & Cocktails