Velg en side

LUNSJMENY

11:00 – 16:00

Husets fiskegrateng

Serveres med potet, remulade og bacon. erter og gulrøtter. (fisk, hvete, melk, egg, sennep, sulfitt)

kr 155,-

Boknafisk fra Halvors

Med hvitløk, ingefær og chili, sautert rødkål, bacon, potet og soyasmør. (Melk, fisk, soya)

kr 255,-

Kremet fiskesuppe

Med dagens fisk, reker og blåskjell. Toppes med crudité. Serveres med brød og smør. (Hvete, rug, fisk, bløtdyr, skalldyr, melk, sulfitt)    

kr 160,-

Fish & Chips

Torsketunge og pommes frites med ertepuré, remulade og sitron. (Hvete, egg, melk, fisk, sennep)

kr 210,-

Arbeidernes lunsj

Pytt i panne med stekt potet, bacon og pølser. Serveres med speilegg, sennep og grillet brød. (Egg, sennep, hvete, rug, melk)  

kr 150,-

Kyllingsalat

Srirachamarinert kylling, borlottibønner, syltet rødløk, tomat, rugchips, sesam emulsjon og ristede sesamfrø. (sesam, egg, melk, hvete, rug, soya, sennep) 

kr 170,-

Confitert andelår

med ovnsbakte grønnsaker, gulrotpuré og kyllingsaus. Toppes med appelsin- og ingefærmarinert gulrotcrudité. (Selleri, melk, sufitt) 

kr 225,-

Grønnkål- og spinatsuppe

På soyamelk med gresskarkjerner, crudité og sauterte kikerter. Serveres med brød og smør. (Soya, hvete, melk)

kr 155,-

Grillet hamburger

laget på grovkvernet høyrygg av okse. Med cheddar, bacon, salat, tomat, karamellisert løk, hjemmelaget ketchup og aioli. Serveres med pommes frites og aioli (Hvete, melk, egg, sennep, sulfitt)

kr 210,-

Reinburger

Med jordskokkchips, bacon, rødkål, tyttebær, aioli, salat og sylta rødløk. Serveres med pommes frites og aioli. (Hvete, melk, egg, sennep, sulfitt)

kr 250,-

Grillet vegetarburger

– Beyond Burger

Salat, tomat, hjemmelaget ketchup og syltet rødløk. Serveres med pommes frites og hjemmelaget ketchup. (Sulfitt, hvete, melk, egg)

kr 185,-

Blåskjell

I kremet estragonsaus med estragonolje. Serveres med brød og smør. (Melk, bløtdyr, sulfitt)

kr 210,-

Pommes frites med aioli

Egg, sennep, sulfitt)

kr 45,-

Loaded fries

Med bacon, parmesan, sjalottløk og aioli. (Egg, melk, sennep, sulfitt)

kr 75,-

DESSERT LUNSJMENY

11:00 – 16:00

Sjokoladefondant

Med vaniljeis og salt karamellsaus. (Hvete, melk, egg)

kr 135,-

Panna Cotta

med bringebærsorbet og krystallisert sjokolade. (Melk)

kr 135,-

Sorbet

spør servitøren for dagens utvalg.  

kr 45,-

FORRETTER

Sjøkrepstartar

med sjøkrepsemulsjon, eplesalsa, koriander og fritert byggryn. (Skalldyr, egg, sennep, bygg)

kr 195,-

Oksetartar

Med variasjon av beter. Serveres med geitost og ristede hasselnøtter. (Sennep, nøtter, hasselnøtt, egg, melk)

kr 165,-

Kamskjell

Med syltet blomkål og fritert blomkål. Serveres med pepperrot, karse og blomkålskum. (Bløtdyr)

kr 215,-

Consommé

Med torsketunger og friterte blåskjell. Serveres med fermentert fennikel, kapers, brunet smør og søltang. (Fisk, bløtdyr, hvete, melk, egg)

kr 165,-

Betetartar

Med hummus, geitost og ritede hasselnøtter. (Nøtter, hasselnøtt, sesam, sennep, melk)

kr 155,-

HOVEDRETTER – FISK

Kveite

Med sellerirotpuré, fennikel og småpotet. Serveres med hvitvinssaus med pepperrot. (Fisk, melk, sulfitt, selleri)

kr 365,-

Bakt klippfisk fra Halvors

Med sautert savoykål, kapers og ristet potet. Serveres med hasselnøtter i en brunet smørsaus. (Fisk, melk, hasselnøtt)

kr 375,-

Bakt torsk

Med potet- og purreløkspuré, balsamicokokt bacon og romanesco. Toppet med fritert purre. (Fisk, melk, sulfitt)

kr 365,-

HOVEDRETTER – KJØTT

Ytrefilet av lam

Med confitert lammerull, rosettkål, mandler, rosmarin og risotto. (Melk, mandler, selleri, sulfitt)

kr 375,-

Grillet rein

Med confitert persillerot, tyttebær, ristet potet og sellerirotpuré. Serveres med rødvinssaus. (melk, selleri, sulfitt)

kr 415,-

Høyrygg av okse

Med aligot, variasjoner av beter. Serveres med rødvinssaus med sennep (Melk, selleri, sulfitt, sennep)

kr 365,-

HOVEDRETTER – VEGETAR

Nøttesteik

med savoykål, fennikel, romanesco og gremolata. (Mandler, sulfitt)

kr 265,-

DESSERT

Sitron

Sitronkake og sitronmarengs, servert med sitronsorbet og sitronchips. (Egg)

kr 155,-

Sjokolade og lakris

Ganache, lakris- og kaffesirup, lakrismarengs og kjørvel. Serveres med sjokoladeis. (Egg, melk, nøtter, valnøtter)

kr 165,-

Malt

Maltkake, honeycomb og dulce de leche. Serveres med brunet smøris og et malt- og melkeskum. (Melk, malt, hvete, egg)

kr 165,-

Petit four

Et utvalg av små søtsaker. (Allergener vil variere)

kr 155,-

Ostetallerken

Serveres med müslibrød og tomatchutney med vanilje. (Melk, rug, hvete, sulfitt)

kr 215,-

Hjemmelaget sorbet

Spør servitøren for dagens utvalg

kr 65,-

BAR & DRIKKEVARER

Øl & Cider

Vin

Barmeny & Cocktails