LUNSJMENY

11:00 – 16:00

Husets fiskegrateng

Serveres med potet, remulade og bacon. erter og gulrøtter. (fisk, hvete, melk, egg, sennep)

kr 155,-

Boknafisk fra Halvors

Med bacon, kremet blomkålsaus, potet, reddik og grønnolje. (fisk, melk, selleri)

kr 255,-

Kremet fiskesuppe

Med dagens fisk, reker, blåskjell og grønnsaker. Serveres med brød og smør. (Hvete, rug, fisk, bløtdyr, skalldyr, melk, sulfitt)

kr 155,-

Gresskarsuppe

Med kokosmelk, ristede gresskarkjerner, grønnolje og fritert gulrot. Serveres med brød og smør. (hvete, rug, melk)

kr 145,-

Arbeidernes lunsj

Pytt i panne med stekt potet, bacon og pølser. Serveres med speilegg, sennep og grillet brød. (Egg, sennep, hvete, rug, melk)

kr 145,-

Kyllingsalat

Srirachamarinert kylling, borlottibønner, syltet rødløk, tomat, briochkrutonger, kimchi, sesam emulsjon og ristede sesamfrø. (sesam, egg, melk, hvete, fisk, soya, bløtdyr, sennep)

kr 165,-

Sandwich

Med stekt sopp, aioli, grønnkål, sjalottløk, bacon og posjert egg. (hvete, egg, melk, sennep, sulfitt)

kr 165,-

Grillet hamburger

laget på grovkvernet høyrygg av okse. Med cheddar, bacon, salat, tomat, syltet rødløk, hjemmelaget ketchup og aioli. Serveres med pommes frites og aioli (hvete, melk, egg, sennep, sulfitt)

kr 210,-

Asiatisk burger

laget på grovkvernet høyrygg av okse. Med syltet shiitakesopp, salat, kimchi, koriander og sesamdressing. Serveres med pommes frites og aioli. (hvete, melk, egg, sennep, sulfitt, fisk, bløtdyr, soya, sesam)

kr 220,-

Burger

laget på langtidsstekt oksenakke. Med whiskey og honning glace, coleslaw med chipotledressing, salat og tomat. Serveres med pommes frites og aioli. (Selleri, melk, egg, hvete, sennep)

kr 245,-

Grillet vegetarburger

– Beyond Burger

Salat, tomat, hjemmelaget ketchup og syltet rødløk. Serveres med pommes frites og hjemmelaget ketchup. (Sulfitt, hvete)

kr 185,-

Blåskjell

Chili og peppersaus med kokosmelk, toppet med gremulata. Serveres med brød og smør. (bløtdyr, skalldyr, hvete, rug, melk, soya, sulfitt)

kr 205,-

Pommes frites med aioli

(Egg, sennep)

kr 45,-

Loaded fries

Med bacon, parmesan, sjalottløk og aioli. (Egg, sennep)

kr 75,-

DESSERT LUNSJMENY

11:00 – 16:00

Sjokoladefondant

med vaniljeis og salt karamellsaus. (Hvete, melk, egg)

kr 135,-

Panna Cotta

med bringebærsorbet og krystallisert sjokolade. (Melk)

kr 135,-

Sorbet

spør servitøren for dagens utvalg.  

kr 45,-

FORRETTER

Hummercarpaccio

med hummersalat, epler, estragon og fennikel. Serveres med tørket hummerrogn og hummeremulsjon. (Skalldyr, egg, selleri, sulfitt, sennep)

kr 185,-

Ceviche av kveite

med multer og yuzu, fermentert jalapeño og rogn. Serveres med gresskar, reddik og rødløk. (Fisk)

kr 155,-

Kamskjell

med dashi, syltet shiitake, soppchips og koriander. (Bløtdyr, skalldyr, soya, hvete, sesam, fisk, sulfitt)

kr 215,-

Kantarellsuppe

med confitert andelår og syltet kantarell. Serveres med jordskokkchips og persilleolje. (Melk, selleri, sulfitt)

kr 165,-

Kantarellsuppe

med linser og syltet kantarell. Serveres med jordskokkchips og persilleolje. (Melk, selleri, sulfitt)

kr 155,-

HOVEDRETTER – FISK

Kveite

med spätzle og kremet hummersaus, stekt blomkål og blomkål cous cous. Serveres med fritert salvie og hummerolje. (Fisk, melk, skalldyr, hvete, egg, selleri, sulfitt)

kr 365,-

Bakt klippfisk fra Halvors

med sort ris, squash og grillet paprika. Serveres med gremolata og yoghurtskum. (Fisk, melk)

kr 375,-

Bakt høyrygg av torsk

med langtidsstekt fleskeside, gresskarpuré, fritert rosmarin og linseragu. Serveres med syltet gresskar og sjysaus. (Fisk, melk, selleri, bygg, sulfitt)

kr 365,-

HOVEDRETTER – KJØTT

Ytrefilet av lam

med confitert slagside, stekt sopp og gulrot. Serveres med potetpuré og lammeveloute. (Melk, selleri, sulfitt)

kr 375,-

Grillet rein

med lettrøkt reintunge, syltet kantareller, stekt sopp, ovnsbakte poteter og gulrotpuré. Serveres med fritert skorsonerrot og rødvinssaus. (Melk, selleri, sulfitt)

kr 415,-

Langtidsstekt oksebryst

med jordskokkpuré, ovnsbakte jordskokker og poteter. Serveres med trøffelsaus, rødbeter og jordskokkchips. (Melk, selleri, sulfitt)

kr 365,-

HOVEDRETTER – VEGETAR

Fritert aubergine

med sort ris, squash, grillet paprika og gremolata.

kr 240,-

DESSERT

Hylleblomst

Hylleblomst panna cotta med mandelbunn og hvitsjokolade. Serveres med sitron- og hylleblomstsorbet. (Melk, egg, mandel)

kr 155,-

Pære

Syltet pære, sjokoladesaus med peppermynte og mørk sjokoladesorbet.

kr 155,-

Sjokolade

Sjokolademousse med pekanbunn, pekankrokan og melkesjokoladeis. (Pekan, mandler, melk, egg)

kr 165,-

Ostetallerken

Serveres med müslibrød og tomatchutney med vanilje. (Melk, rug, hvete, sulfitt)      

kr 215,-

Hjemmelaget sorbet

Spør servitøren for dagens utvalg

kr 65,-

BAR & DRIKKEVARER

Øl & Cider

Vin

Barmeny & Cocktails