LUNSJMENY

11:00 – 15:30

Husets fiskegrateng

Toppet med poteter, erter, gulrøtter og bacon. Serveres med remulade. (fisk, hvete, melk, egg, sennep, sulfitt)

kr 185,-

Ovnsbakt klippfisk av sei fra Halvors

Servert med sautert rødkål og eple, bacon, potetpuré og timian. (Fisk, melk)

kr 305,-

Kremet fiskesuppe

Med dagens fisk, reker og blåskjell. Toppes med crudité. Serveres med brød og smør. (Hvete, rug, fisk, bløtdyr, skalldyr, melk, sulfitt)    

kr 205,-

Blåskjell

I grønn karrisaus med kokosmelk og koriander. (Bløtdyr, sulfitt)

kr 195,-

Gresskarsuppe

Med hasselnøtter, syltet gresskar, marinerte kikerter og crudité. Serveres med brød og smør. (Hvete, rug, melk, hasselnøtter, selleri, sulfitt)

kr 175,-

Couscoussalat med srirachamarinert kylling

Serveres med tomat, vårløk, agurk, persille, granateple, chevre og yoghurtdressing med mynte. (Hvete, melk, sulfitt)

kr 205,-

Sandwich

Med pulled pork, chipotlemajones, syrnet rødkål, salat, pistasjnøtter og crispy løk. (Hvete, egg, pistasjnøtter, sennep, sulfitt)

kr 215,-

Arbeiderlunsj

Pytt i panne med stekt potet, løk, bacon og Vervet-pølser fra Solberg Pettersen. Serveres med speilegg, grillet brød, sennep og syltede rødbeter. (Hvete, rug, melk, egg, sennep, sulfitt)

kr 185,-

Konfitert andelår

Med potetpuré, sautert rosenkål og gulrot. Serveres med kylling- og appelsin velouté. (Melk, selleri, sulfitt)

kr 225,-

Reinburger

Med bacon, salat, rårørt tyttebær, aioli og syltet rødløk. Serveres med pommes frites og aioli. (Hvete, melk, egg, sennep, sulfitt)

kr 295,-

Grillet hamburger

Laget på grovkvernet høyrygg av okse. Med cheddar, bacon, salat, tomat, karamellisert løk, hjemmelaget ketchup og aioli. Serveres med pommes frites og aioli (Hvete, melk, egg, sennep, sulfitt)

kr 245,-

Grillet vegetarburger

– Beyond Burger

Salat, tomat, hjemmelaget ketchup og syltet delikatesseløk. Serveres med pommes frites og hjemmelaget ketchup. (Sulfitt, hvete, melk, egg)

kr 205,-

Pommes frites med aioli

(Egg, sennep, sulfitt)

kr 65,-

Dirty fries

Med smeltet cheddar, bacon, karamellisert løk og aioli. (Melk, egg, sennep, sulfitt)

kr 95,-

DESSERT LUNSJMENY

11:00 – 15:30

Blåbærpai

Serveres med vaniljeis og crumble. (Melk, egg)

kr 155,-

Sticky toffee pudding

Serveres med vaniljeis og salt karamellsaus. (Melk, egg)

kr 155,-

Sorbet

Spør servitøren for dagens utvalg.

kr 65,-

Hjemmelaget konfekt

(Allergener vil variere)

kr 35,-