FORRETTER

17:00 – 22:00

Gravet ishavsrøye

Med lun gulløyepotet og sprukket rømme med dillolje. Serveres med fermentert fennikel og fennikelcrudité, toppes med ørrettrogn og gulløyechips.  (Fisk, melk)

kr 165,-

Kremet skalldyrsuppe

Serveres med reker, syltet blomkål og urteolje.  (Skalldyr, melk, selleri, sulfitt)

kr 165,-

Tartar av rein

Med syltet og fritert kålrot. Toppet med sort hvitløksemulsjon og syltet sennepsfrø. (Egg, sennep, sulfitt)

kr 185,-

Klippfisksalat

Med variasjon av gresskar. Serveres med klippfiskskinn og kjørvel. Toppes med gresskarskum. (Fisk, sulfitt)

kr 165,-

Gresskarsuppe

Med syltet gresskar, gresskarkjerner og gresskarskum. Toppes med ristede hasselnøtter og dillolje. (Nøtter, hasselnøtter, selleri)

kr 155,-

HOVEDRETTER – FISK

17:00 – 22:00

Bakt kveite

Med stekt sellerirot, gulløyepotet og bakte beter. Serveres med blåskjellkraft og friterte blåskjell. Toppes med sitronemulsjon og betecrudité.  (Fisk, sulfitt, egg, sennep, hvete, selleri, melk)

kr 385,-

Velg mellom boknafisk eller lutefisk fra Halvors.

Med gulrot- og kålrotstappe, ertepuré, lun sennepssaus, potet og bacon. Serveres med brunost, sennep og sirup.  (Fisk, melk, sulfitt, sennep)

kr 385,-/525,-

Dagens fisk

Med ovnsstekte poteter toppet med kapers og fennikel i brunet smør. Serveres med sellerirotpuré, syltet gourmetløk, pepperrot og rømmesaus med dill. (Fisk, melk, selleri, sulfitt)

kr 385,-

HOVEDRETTER – KJØTT

17:00 – 22:00

Grillet flatbiff av rein

Med pommes anna og stekt sopp med gulrot og sellerirot. Serveres med sellerirotpuré, syltet gourmetløk og portvinssaus. (Selleri, sulfitt, melk, egg)

kr 420,-

Langtidsstekt høyrygg av okse

Med potetpuré, bacon, ovnsstekt gulrot, syltet gourmetløk og stekt sopp. Serveres med rødvinssaus og fritert hvitløk  (Selleri, sulfitt, melk)

kr 385,-

Lammeskank

Med alligot, sautert rødkål, ovnsstekt gulrot og rødkålsalat med appelsinskall og aprikos. Serveres med  aprikoscurd, ristede mandler og lammesjy. (Melk, mandler, sulfitt)

kr 380,-

Grillet slagside av gris

Marinert i øl. Med ovnsstekte poteter, gulrotpuré, stekt rosenkål og bacon. Serveres med calvados- og eplevelouté, toppes med rødkålcrudité med piastasjnøtter og puffet svor.  (Melk, sulfitt, nøtter, pistasjnøtter, selleri)

kr 385,-

HOVEDRETTER – VEGETAR

Nøttesteik

Med ertepuré, sautert rosenkål. ovnsbakt gulrot, hummus og syltet gourmetløk. Toppes med rødkålsalat med appelsinskall og aprikos. . (Mandler, soya)

kr 285,-

DESSERT

17:00 – 22:00

Sticky Toffee Pudding

Lun daddelkake serveres med vaniljeis, salt karamellsaus og karamelliserte pekannøtter. (Melk, egg, hvete, nøtter, pekannøtter)

kr 165,-

Brunost

Brunostparfait og petit choux med brunostmousse. Serveres med fennikelsherbet og fennikelcrudité. Toppes med pistasjcrunch. (Egg, melk, hvete, nøtter, pistasj)

kr 165,-

Kirsebær

Sukkerbunn servert med syrlig kirsebærsorbet og mørkt sjokoladeflak. Serveres med syltede kirsebær, kirsebærsirup og sjokoladeganache. (Egg, melk)

kr 165,-

Petit four

Et utvalg av små hjemmelagde søtsaker. (Egg, melk)

kr 155,-

Ostetallerken

Serveres med müslibrød og tomatchutney med vanilje. (Melk, rug, hvete, sulfitt)

kr 220,-

Hjemmelaget sorbet

Spør servitøren for dagens utvalg

kr 75,-