FORRETTER

17:00 – 22:00

Lettgravet kveitecarpaccio

Med rømmesaus, dehydrert oliven, syltet rødløk-curd, tomatsorbet og fritert rosmarin. (Fisk, melk, sulfitt)

kr 185,-

Stekte kamskjell

Med valnøttpuré, stekte beter, betechips, fermentert bringebær og fermentert endive. (Bløtdyr, skalldyr, nøtter – valnøtter)

kr 235,-

Glasert og langtidsstekt fleskeside

Med røkt kålrot, hasselnøtter, fritert kålrot og ølsaus. (Hvete, bygg, nøtter – hasselnøtter)

kr 205,-

Kremet soppsuppe

Med panert og fritert eggeplomme, røkt og tørket reinkjøtt og confitert persillerot. (Melk, hvete, egg, selleri, sulfitt)

kr 195,-

Gresskarsuppe

Med syltet gresskar, hasselnøtter og røkt kålrot. (Nøtter – hasselnøtter, selleri, sulfitt)

kr 185,-

HOVEDRETTER – FISK

17:00 – 22:00

Bouillabaisse med pannestekt kveite

Servert med blåskjell, potet, rouille og skalldyrsalat med reker og brent paprika. Toppes med crudité og tomattuiles (Fisk, skalldyr, bløtdyr, hvete, melk, egg, selleri, sulfitt)

kr 405,-

Bakt klippfisk av torsk fra Halvors

Med gresskarpuré, syltet gresskar og ovnsbakt potet. Serveres med chorizosaus, grillet løk og sautert kål. (Fisk, egg, sulfitt)

kr 405,-

Dagens fisk

Med jordskokk- og potetpuré, oksehaleragu og nepe. Serveres med en brunet smørsaus med eple. (Fisk, melk, selleri, sulfitt)

kr 385,-

HOVEDRETTER – KJØTT

17:00 – 22:00

Grillet rein

Med potetterrine, grillet gulrot, gulrotskum og stekt sopp. Serveres med tranebær-curd og en kremet rødvinssaus med tranebær og beinmarg. (Melk, selleri, sulfitt)

kr 425,-

Lam

Med sopprisotto, sautert grønnkål, stekt sopp og fritert hvitløk. Serveres med brunet smørsaus med kapers og syltet sitron. (Melk, sulfitt)

kr 410,-

Bresert høyrygg av okse

Med bakt jordskokk, potetpuré med urter og variasjon av blomkål. Serveres med en rødvinssaus med chipotle. (Melk, selleri, sulfitt)

kr 395,-

HOVEDRETTER – VEGETAR

Grillet og trøffelglasert blomkål

Med gresskarpuré, røkte mandler, stekt sopp og karamellisert løk. (Nøtter – mandler, sulfitt)

kr 285,-

DESSERT

17:00 – 22:00

Vanilje & karamell

Créme brulée servert med karamellisert popcornis, lakrissirup, karamell tuiles og popcornmarengs. (Melk, egg)

kr 195,-

Tyttebær & pære

Tyttebærkake og tyttebærmarinerte pærer servert med kanelis, tyttebærsorbet, pærechips og tyttebærgelé. (Hvete, melk, egg)

kr 175,-

Eple

Epleterrine servert med hjemmelaget prim, brunet honningis, churros og eplechips. (Hvete, melk, egg)

kr 175,-

Ostetallerken

Serveres med müslibrød og tomatchutney med vanilje. (Melk, rug, hvete, sulfitt)

kr 220,-

Hjemmelaget sorbet

Spør servitøren for dagens utvalg

kr 95,-

Petit four

Hjemmelagde søtsaker. (Allergener vil variere)

kr 165,-