FORRETTER

Fra kl.17:00

Kongekrabbe

Serveres med sitron og aioli. (Skalldyr, egg, sennep, sulfitt)

kr 390,-

42 graders bakt laks

Med gresskarcarpaccio, gresskarpuré, basilikumsorbet og syltet deliktesseløk. Toppes med fritert lakseskinn og eplechips. (Fisk, sulfitt)

kr 185,-

Lettgrillet kalvetartar

Med pistasjemulsjon, syltet agurk, grillet delikatesseløk og pistasjchips. (Nøtter – pistasjnøtter, egg, sulfitt)

kr 235,-

Jordskokksuppe

Med sautert grønnkål og sopp, fritert jordskokk, kastanjepuré og eple. (Nøtter – kastanjenøtter, selleri, soya, sulfitt)

kr 185,-

HOVEDRETTER

Fra kl.17:00

Dampet torsk

Med sautert kål, syltet gulrot, pepperrot og smørkokt potet. Serveres med fritert klippfiskskinn, fleskeside med konfitert hvitløk, hvitvinssaus og ansjossmør. (Fisk, melk, selleri, sulfitt)

kr 395,-

Dagens fangst

Med variasjon av purreløk, stekte potetterninger og betesalat med brent purreløkolje. Serveres med beurre blanc med ørretrogn og estragon. (Fisk, melk, sulfitt)

kr 385,-

Grillet rein og reinpølse

Med valnøttpuré, epleterrine, sautert sellerirot og fritert fløtepotet. Serveres med rødvinssaus. (Nøtter – valnøtter, hvete, melk, egg, selleri, sulfitt)

kr 455,-

Langtidsstekt kalvebringe

Med grønnsaksbrunoise med parmesanolje og potetpuré med parmesan. Serveres med en tomatisert oksesaus og gremolata. (Melk, selleri, sulfitt)

kr 425,-

Kålrullade

Fylt med sopp, løk, gulrot, selleri og sort ris. Serveres med hummus på karamellisert gulrot, gresskar og kikerter. Toppes med fermentert kål, syltet gulrot og gremolata. (Selleri, sulfitt)

kr 355,-

DESSERT

Fra kl.17:00

Valrhona

Sjokoladeterrine servert med karamellisert hasselnøttis, krystallisert hvit sjokolade med rødbeter, rødbetechips og sjokoladevinaigrette. (Nøtter – hasselnøtter, melk, egg, sulfitt)

kr 185,-

Appelsin

Appelsincurd og appelsinkake servert med myntesorbet, yoghurtis og mynte- og limemarengs. (Hvete, melk, egg)

kr 175,-

Hjemmelaget sorbet eller is

Spør servitøren for dagens utvalg

kr 95,-

Petit four

Hjemmelagde søtsaker. (Allergener vil variere)

kr 165,-