FORRETTER

17:00 – 22:00

Stekte kamskjell

I en lun tomatconsommé med marinert squash, confitert cherrytomat og persilleemulsjon. Serveres med grønn paprikasalsa og kamskjellbottarga.  (Skalldyr, egg, selleri, sulfitt)

kr 220,-

Kalvetartar

Med syltet gulrot, agurk, delikatesseløk og blomkål. Serveres med Västerbottenmousse og rugbrødsmuler.  (Hvete, rug, melk, sennep, sulfitt)

kr 185,-

Terrine av torsk

Serveres med en kremet hummersaus, grillet paprikasalsa og røkt skalldyremulsjon. (Fisk, skalldyr, melk, egg, selleri, sulfitt)

kr 175,-

Kyllingleverparfait

Og brioche med løk- og portvinskompott. Serveres med sjaminjong og eplesalat med pistasj. (Hvete, melk, egg, pistasjnøtter, sulfitt)

kr 175,-

Tomatconsommé

Med marinert squash, pommes noisette og confitert cherrytomat. Serveres med grønn paprikasalsa og ristede kikerter. (Selleri, sulfitt)

kr 165,-

HOVEDRETTER – FISK

17:00 – 22:00

Pannestekt kveite

Med perlecouscous med gulrot og purreløk, bakt delikatesseløk og en salat av eple og kongekrabbe. Serveres med en kremet kongekrabbesaus og kongeklabbeolje. (Fisk, skalldyr, hvete, melk, selleri, sulfitt)

kr 395,-

Bakt klippfisk fra Halvors

Med ovnsstekte poteter og grillet squash, paprika og aubergine. Serveres med syltet delikatesseløk og paprikasaus. (Fisk, sulfitt)

kr 390,-

Bakt høyrygg av torsk og grillet slagside av gris

Med potetpuré, rødkål og ovnsbakt pastinakk. Serveres med en fløtesaus med bacon og timian. (Fisk, melk, sulfitt)

kr 390,-

HOVEDRETTER – KJØTT

17:00 – 22:00

Grillet rein

Med potet- og Västerbottenostekrokett, fritert persillerot, sautert grønnkål og persillerot. Serveres med kremet morkelsaus, stekt sopp og multebærcurd. (Hvete, melk, sulfitt, egg, selleri)

kr 420,-

Bresert høyrygg av okse

Med sellerirotpuré, grillede rødbeter og bakt delikatesseløk. Serveres med demi glace, strimlet potet fries og pepperrot. (Melk, selleri, sulfitt)

kr 385,-

Ytrefilet av lam

Med gulrotpuré, ovnsstekte poteter, broccolini og sautert persillerot. Serveres med lammesjy, syltet gulrot og fritert kapers. (Melk, selleri, sulfitt)

kr 395,-

Grillet og bresert svinekjake

Med appelsin- og rødkålsalat, potetpuré med urter og sautert rødkål. Serveres med bakt pastinakk og eplevelouté. (Melk, selleri, sulfitt)

kr 385,-

HOVEDRETTER – VEGETAR

Panert og fritert sellerirot

Med grillet fennikel, syltet delikatesseløk og sellerirotpuré. Serveres med perlecouscous med gulrot og purreløk. (Hvete, selleri, sulfitt)

kr 285,-

DESSERT

17:00 – 22:00

Ris og bringebær

Lun riskake servert med bringebærsaus og iskrem av sort ris. Toppes med tørket bringebær og chips av sort ris. (Melk, egg)

kr 165,-

Sjokoladesufflé

Serveres med krystallisert hvit sjokolade og en karamell- og stjerneanisiskrem. (Melk, egg)

kr 175,-

Kikerter

Kikertkake, sitroncurd, yoghurtiskrem med sitronverbena og jordbær- og myntesorbet. Serveres med kikert- og pistasjkjeks. (Melk, pistasjnøtter)

kr 165,-

Petit four

Et utvalg av små hjemmelagde søtsaker. (Egg, melk)

kr 155,-

Ostetallerken

Serveres med müslibrød og tomatchutney med vanilje. (Melk, rug, hvete, sulfitt)

kr 220,-

Hjemmelaget sorbet

Spør servitøren for dagens utvalg

kr 75,-