FORRETTER
17:00 – 22:00
Stekte kamskjell
I en lun tomatconsommé med marinert squash, confitert cherrytomat og persilleemulsjon. Serveres med grønn paprikasalsa og kamskjellbottarga. (Skalldyr, egg, selleri, sulfitt)
kr 220,-
Kalvetartar
Med syltet gulrot, agurk, delikatesseløk og blomkål. Serveres med Västerbottenmousse og rugbrødsmuler. (Hvete, rug, melk, sennep, sulfitt)
kr 185,-
Terrine av torsk
Serveres med en kremet hummersaus, grillet paprikasalsa og røkt skalldyremulsjon. (Fisk, skalldyr, melk, egg, selleri, sulfitt)
kr 175,-
Kyllingleverparfait
Og brioche med løk- og portvinskompott. Serveres med sjaminjong og eplesalat med pistasj. (Hvete, melk, egg, pistasjnøtter, sulfitt)
kr 175,-
Tomatconsommé
Med marinert squash, pommes noisette og confitert cherrytomat. Serveres med grønn paprikasalsa og ristede kikerter. (Selleri, sulfitt)
kr 165,-
HOVEDRETTER – FISK
17:00 – 22:00
Pannestekt kveite
Med perlecouscous med gulrot og purreløk, bakt delikatesseløk og en salat av eple og kongekrabbe. Serveres med en kremet kongekrabbesaus og kongeklabbeolje. (Fisk, skalldyr, hvete, melk, selleri, sulfitt)
kr 395,-
Bakt klippfisk fra Halvors
Med ovnsstekte poteter og grillet squash, paprika og aubergine. Serveres med syltet delikatesseløk og paprikasaus. (Fisk, sulfitt)
kr 390,-
Bakt høyrygg av torsk og grillet slagside av gris
Med potetpuré, rødkål og ovnsbakt pastinakk. Serveres med en fløtesaus med bacon og timian. (Fisk, melk, sulfitt)
kr 390,-
HOVEDRETTER – KJØTT
17:00 – 22:00
Grillet rein
Med potet- og Västerbottenostekrokett, fritert persillerot, sautert grønnkål og persillerot. Serveres med kremet morkelsaus, stekt sopp og multebærcurd. (Hvete, melk, sulfitt, egg, selleri)
kr 420,-
Bresert høyrygg av okse
Med sellerirotpuré, grillede rødbeter og bakt delikatesseløk. Serveres med demi glace, strimlet potet fries og pepperrot. (Melk, selleri, sulfitt)
kr 385,-
Ytrefilet av lam
Med gulrotpuré, ovnsstekte poteter, broccolini og sautert persillerot. Serveres med lammesjy, syltet gulrot og fritert kapers. (Melk, selleri, sulfitt)
kr 395,-
Grillet og bresert svinekjake
Med appelsin- og rødkålsalat, potetpuré med urter og sautert rødkål. Serveres med bakt pastinakk og eplevelouté. (Melk, selleri, sulfitt)
kr 385,-
HOVEDRETTER – VEGETAR
Panert og fritert sellerirot
Med grillet fennikel, syltet delikatesseløk og sellerirotpuré. Serveres med perlecouscous med gulrot og purreløk. (Hvete, selleri, sulfitt)
kr 285,-
DESSERT
17:00 – 22:00
Ris og bringebær
Lun riskake servert med bringebærsaus og iskrem av sort ris. Toppes med tørket bringebær og chips av sort ris. (Melk, egg)
kr 165,-
Sjokoladesufflé
Serveres med krystallisert hvit sjokolade og en karamell- og stjerneanisiskrem. (Melk, egg)
kr 175,-
Kikerter
Kikertkake, sitroncurd, yoghurtiskrem med sitronverbena og jordbær- og myntesorbet. Serveres med kikert- og pistasjkjeks. (Melk, pistasjnøtter)
kr 165,-
Petit four
Et utvalg av små hjemmelagde søtsaker. (Egg, melk)
kr 155,-
Ostetallerken
Serveres med müslibrød og tomatchutney med vanilje. (Melk, rug, hvete, sulfitt)
kr 220,-
Hjemmelaget sorbet
Spør servitøren for dagens utvalg
kr 75,-