FORRETTER
17:00 – 22:00
Lettgravet kveitecarpaccio
Med rømmesaus, dehydrert oliven, syltet rødløk-curd, tomatsorbet og fritert rosmarin. (Fisk, melk, sulfitt)
kr 185,-
Stekte kamskjell
Med valnøttpuré, stekte beter, betechips, fermentert bringebær og fermentert endive. (Bløtdyr, skalldyr, nøtter – valnøtter)
kr 235,-
Glasert og langtidsstekt fleskeside
Med røkt kålrot, hasselnøtter, fritert kålrot og ølsaus. (Hvete, bygg, nøtter – hasselnøtter)
kr 205,-
Kremet soppsuppe
Med panert og fritert eggeplomme, røkt og tørket reinkjøtt og confitert persillerot. (Melk, hvete, egg, selleri, sulfitt)
kr 195,-
Gresskarsuppe
Med syltet gresskar, hasselnøtter og røkt kålrot. (Nøtter – hasselnøtter, selleri, sulfitt)
kr 185,-
HOVEDRETTER – FISK
17:00 – 22:00
Bouillabaisse med pannestekt kveite
Servert med blåskjell, potet, rouille og skalldyrsalat med reker og brent paprika. Toppes med crudité og tomattuiles (Fisk, skalldyr, bløtdyr, hvete, melk, egg, selleri, sulfitt)
kr 405,-
Bakt klippfisk av torsk fra Halvors
Med gresskarpuré, syltet gresskar og ovnsbakt potet. Serveres med chorizosaus, grillet løk og sautert kål. (Fisk, egg, sulfitt)
kr 405,-
Dagens fisk
Med jordskokk- og potetpuré, oksehaleragu og nepe. Serveres med en brunet smørsaus med eple. (Fisk, melk, selleri, sulfitt)
kr 385,-
HOVEDRETTER – KJØTT
17:00 – 22:00
Grillet rein
Med potetterrine, grillet gulrot, gulrotskum og stekt sopp. Serveres med tranebær-curd og en kremet rødvinssaus med tranebær og beinmarg. (Melk, selleri, sulfitt)
kr 425,-
Lam
Med sopprisotto, sautert grønnkål, stekt sopp og fritert hvitløk. Serveres med brunet smørsaus med kapers og syltet sitron. (Melk, sulfitt)
kr 410,-
Bresert høyrygg av okse
Med bakt jordskokk, potetpuré med urter og variasjon av blomkål. Serveres med en rødvinssaus med chipotle. (Melk, selleri, sulfitt)
kr 395,-
HOVEDRETTER – VEGETAR
Grillet og trøffelglasert blomkål
Med gresskarpuré, røkte mandler, stekt sopp og karamellisert løk. (Nøtter – mandler, sulfitt)
kr 285,-
DESSERT
17:00 – 22:00
Vanilje & karamell
Créme brulée servert med karamellisert popcornis, lakrissirup, karamell tuiles og popcornmarengs. (Melk, egg)
kr 195,-
Tyttebær & pære
Tyttebærkake og tyttebærmarinerte pærer servert med kanelis, tyttebærsorbet, pærechips og tyttebærgelé. (Hvete, melk, egg)
kr 175,-
Eple
Epleterrine servert med hjemmelaget prim, brunet honningis, churros og eplechips. (Hvete, melk, egg)
kr 175,-
Ostetallerken
Serveres med müslibrød og tomatchutney med vanilje. (Melk, rug, hvete, sulfitt)
kr 220,-
Hjemmelaget sorbet
Spør servitøren for dagens utvalg
kr 95,-
Petit four
Hjemmelagde søtsaker. (Allergener vil variere)
kr 165,-